Az oldalon sütiket használunk!

Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához. További információ

Rendben
Ászf

Cégadatok:

A Fabulaszappan webáruház üzemeltetője és tulajdonosa: AparPharma Kft.

Székhely: 6725 Szeged, Mátyás tér 26.

Adószám: 24904692-2-06

E-mail: info[kukac]fabulaszappan[pont]hu

Telefonos elérhetőség: +36 30 653 4246

Általános rendelkezések:

Jelen Általános Szerződési Feltételek c. dokumentum (továbbiakban: ÁSZF) az AparPharma Kft. (Üzemeltető) által üzemeltetett Fabulaszappan webáruházban Magyarországról történő vásárlások feltételeit tartalmazza és szabályozza.

Az ÁSZF 2015.08.07-től határozatlan időre lép hatályba, a 2015.08.07-i és ezutáni vásárlásokra vonatkozik.

Az AparPharma Kft. a webáruházat a magyar jogszabályok szerint üzemelteti.

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért, de mindent megtesz ezek elkerülése, és a webshop biztonságos használata, használhatósága érdekében. A honlapon található információkat mindenki csak saját felelősségére használhatja.

A webáruház:

A Fabulaszappan webáruházban kedvedre böngészhetsz a saját magunk által, kézzel készített natúrkozmetikumaink közül, és online meg is vásárolhatod őket.

Törekedtünk arra, hogy a lehető legkönnyebben elérhetővé tegyük termékeinket oldalunkon. Ennek használatáról, feltételeiről, illetve működéséről részletesebben az alábbi pontokban tájékozódhatsz.

A webáruházban termékcsoportok alapján („Termékeink” menüpont), valamint a választás megkönnyítése érdekében az alapján is csoportosítottuk natúrkozmetikumainkat, hogy melyiket kinek ajánljuk („Kinek mit ajánlunk?” menüpont). Ezen kívül a jobb felső sarokban egy „Keresés” mező is segít a tájékozódásban.

Az adott kategóriára kattintva megtalálod a csoportba tartozó termékek listáját. Az adott termékre kattintva megtalálod a termék pontos, részletes leírását, összetevőit,  jótékony hatásait, használatára vonatkozó tanácsainkat és azt, hogy milyen bőrtípusra, esetleg milyen problémákra ajánljuk.

A webáruház használata:

A regisztráció menete

Webáruházunkban a vásárlás regisztrációhoz kötött. Regisztrációval, adataid elmentésével gyorsabban, egyszerűbben vásárolhatsz, a kosarad tartalmát is elmentheted, ha a válogatást, vásárlást később kívánod folytatni.

A regisztráció során személyes adataidat (név, e-mail cím, telefonszám), számlázási adataidat (pontos cím) kell kötelezően megadnod, s egy általad választott jelszót, illetve felhasználónevet amivel később majd be tudsz lépni fiókodba. Lehetőséged van feliratkozni hírlevelünkre is, hogy mihamarabb értesülhess újdonságainkról, akcióinkról. A regisztráció során megadott adataidat fiókodba belépve bármikor megváltoztathatod.

A vásárlás menete

A kiválasztott termékeket a terméklistáról és a termék adatlapjáról is kosaradba helyezheted, a „Kosárba” gomb segítségével. A vásárolni kívánt mennyiséget a kosába helyezéskor is be tudod állítani, de a kosár tartalmának megtekintésével bármikor változtathatsz rajta, frissítheted vagy törölheted a terméket.

A felső menü jobb oldali részén található kosár ikon fölé húzva az egered, láthatod kosarad aktuális tartalmát, ha pedig rákattintasz a "kosár tartalma" gombra, megtekintheted a kosár részletes tartalmát, itt nyílik lehetőséged a kosár fentebb említett frissítésére is, valamint a szállítási költség kiszámítására, vagy a kuponkód beváltására is.

A válogatás befejeztével a "kosár tartalma" gombra kattintva adhatod le megrendelésedet új fiók regisztrálásával, vagy visszatérő vásárlóként már meglévő fiókodba bejelentkezve.

Megrendelésed állapotáról, a várható kiszállításról e-mailben vagy telefonon fogunk értesíteni.

Szállítás és fizetés

A Fabulaszappan webáruházban megrendelt termékeket megvásárolhatod házhozszállítással, valamint Szegeden lehetőség van személyes átvételre is. Fizetni banki átutalással vagy kiszállításkor utánvéttel tudsz.

Szállítás futárral:

A házhozszállítással megrendelt termékeket Magyarország területén a GLS Futárszolgálat szállítja ki utánvétes fizetés esetén 1-2 munkanapon belül, banki átutalás esetén pedig a megrendelés ellenértékének beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül. Megrendelésed aktuális állapotáról, a kiszállítás várható idejéről e-mail üzenetben vagy telefonon keresztül értesítünk.

A futárral történő szállítás díjai a következők:

Banki átutalással:

0-4999 Ft vásárlás esetén 990 Ft

5000-8999 Ft esetén 690 Ft

9000 Ft vásárlás felett a kiszállítás ingyenes

Utánvétes fizetés esetén:

0-4999 Ft vásárlás esetén 990 Ft+300 Ft (1290 Ft)

5000-8999 Ft esetén 690 Ft+300 Ft (990 Ft)

9000 Ft vásárlás felett 300 Ft

Személyes átvétel Szegeden:

Szegeden lehetőséged van a megrendelt termékek személyes átvételére is az Alsóvárosi Ferences Látogatóközpont Ajándékboltjában, a bolt nyitvatartási idejében. Az átvételre 12:00 óráig leadott megrendelések esetében a megrendelést (banki utalás esetén a megrendelés ellenértékének beérkezését) követő nyitvatartási naptól, 12:00 óra után leadott rendelések esetében a 2. nyitvatartási naptól van lehetőség, melyről e-mail üzenetben vagy telefonon tájékoztatunk. A rendelés átvételére 5 nyitvatartási nap áll rendelkezésedre, amennyiben ezen az időszakon belül mégsem tudod átvenni a csomagod, kérjük, jelezd felénk!

Az átvétel helye:

Alsóvárosi Ferences Látogatóközpont Ajándékboltja

6725 Szeged, Mátyás tér 26.

A bolt nyitvatartása:

Kedd-péntek: 10:00-18:00

Garancia:

A Fabulaszappan termékek a legjobb minőségű alapanyagoknak, magas minőségi elvárásoknak és a készítés során tanúsított rendkívüli odafigyelésnek köszönhetően mindig és minden körülmények között a legkiválóbb minőséget képviselik, így az AparPharma Kft. bátran vállal 100%-os pénzvisszafizetési garanciát minden a fabulaszappan.hu webshopban vásárolt termékére.

Ha a megvásárolt termékkel, termékekkel bármilyen okból kifolyólag nem vagy elégedett, a vásárlástól számított 30 napon belül küldd vissza nekünk a termék maradványait (legalább 50 %-át), és azonnal visszafizetjük a termék vételárát (az esetlegesen felmerült postaköltséget nem). A garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlásról szóló nyugta vagy számla bemutatására!

A több terméket tartalmazó csomagajánlatok esetében a garancia a teljes csomagra vonatkozik, csak az összes a csomagban szereplő termék visszaküldésével érvényesíthető.

Adatvédelem:

Adatvédelmi alapelvek:

A www.fabulaszappan.hu domainen és aldomaineken keresztül elérhető Fabulaszappan webáruház üzemeltetője, az AparPharma Kft. az általad megadott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseivel összhangban mindig és minden körülmények között szigorúan bizalmasan és a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeli, harmadik félnek nem adja ki.

Adatok gyűjtése, kezelt adatok köre:

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az adatszolgáltatás önkéntes. A hatályos magyar jogszabályok ide vonatkozó rendelkezései alapján a Fabulaszappan internetes oldalain történő regisztrációval, a hírlevélre feliratkozással, megrendelésed elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy az AparPharma Kft. adataidat meghatározott céllal és ideig a jogszabályi előírások betartásával nyilvántartsa és kezelje.

A honlap általános jellegű, látogatottságra vonatkozó (hely, idő, látogatások száma, gyakorisága) adatokat gyűjt, melyeket a szolgáltatások fejlesztéséhez, statisztikák készítéséhez, látogatási szokások elemzéséhez használunk fel.

A kért személyes adatokat (név, cím, e-mail cím, telefonszám) kizárólag a megrendelések pontos teljesítéséhez, kiszállításához használjuk, az ezen kívül gyűjtött adatokból névtelen statisztikák formájában a lentebb felsorolt célokra, elsősorban a vásárlás megkönnyítésére, kényelmesebbé tételére használjuk fel.

Adatkezelés célja:

  • piackutatás
  • piaci elemzések készítése
  • statisztikák összeállítása
  • vásárlói szokások elemzése
  • ajánlat készítése
  • megrendelések intézése
  • vásárlói reklamációk intézése
  • termékfejlesztés, szolgáltatások fejlesztése
  • ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása
  • tájékoztatás nyújtása a termékekről, szolgáltatásokról, marketing akciókról

Adatok felhasználása, továbbítása, megosztása harmadik féllel:

A webshop üzemeltetője, az AparPharma Kft. az általad közölt adatokat elsősorban, de nem kizárólag a fenti célokra használja, harmadik félnek nem továbbítja és harmadik féllel nem osztja meg. Ez alól kivételt jelentenek a szállításért és fizetésért felelős partnereink, akik nélkül a rendeléseket nem tudnánk teljesíteni.

Az Üzemeltető jogai, kötelezettségei:

Az AparPharma Kft. kötelezi magát arra, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megtesz mindent, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, ne semmisüljenek meg, és ne kerüljenek idegen kézbe, valamint hogy elkerülje az adatok jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Az AparPharma Kft. nem felelős, ha az adatok szoftverhiba, hardverhiba, hackertámadás, vagy más elháríthatatlan vis maior okából semmisülnek meg vagy kerülnek illetéktelen birtokába.

A Felhasználó jogai, kötelezettségei:

Megadott adataid módosítását, helyesbítését, illetve törlését bármikor kérheted az AparPharma Kft. 6725 Szeged, Mátyás tér 26. címre küldött levélben, vagy az info[kukac]fabulaszappan[pont]hu e-mail címre küldött elektronikus levélben. Ugyanitt kérhetsz további tájékoztatást az adatkezelésről. Az adatokat a törlési igény bejelentésétől számított 3 napon belül töröljük. Az általad megadott adatok valódiságáért, helyességéért az AparPharma Kft. nem vállal felelősséget.

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: folyamatban

Szerzői jogok

A www.fabulaszappan.hu honlapon található minden információ, tartalom (szövegek, cikkek, blogbejegyzések, fotók, képek, grafikák) a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, az Üzemeltető, az AparPharma Kft. kizárólagos tulajdonát képezik, aki arra minden jogot fenntart. A honlap tartalmának bárminemű felhasználása, másolása, átdolgozása az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.

Vélemények

Webshopunk látogatójaként lehetőséged van a termékekről véleményt, értékelést írni, megosztani másokkal is tapasztalataidat, hogy segíthesd a választást. Vélemény írásával elfogadod, hogy a vélemény közzétételéről az AparPharma Kft. dönt, véleményed elküldésével minden azzal kapcsolatos jogod átruházod az Üzemeltetőre.

Panaszkezelés

Amennyiben a megvásárolt termék, termékek minőségével vagy az eladói szolgáltatással, a megrendelés teljesítésével kapcsolatban panaszod lenne, a „Kapcsolat” menüponton, vagy az ott feltüntetett elérhetőségek valamelyikén keresztül kérjük, jelezd felénk. Az ÁSZF elfogadásával beleegyezel abba, hogy az esetlegesen felmerülő jogvitákat velünk együttműködve, elsősorban írásban, békés úton próbáljuk megoldani. A fogyasztói jogvita békés, bíróságon kívüli rendezése érdekében jogod van eljárást kezdeményezni a lakóhelyed szerint illetékes Békéltető Testületnél.

A Csongrád Megyei Békéltető Testület címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Záró rendelkezések

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért, de mindent megtesz ezek elkerülése, és a webshop biztonságos használata, használhatósága érdekében. A honlapon található információkat mindenki csak saját felelősségére használhatja.

Szeged, 2019.02.28.

Kapcsolat

FABULASZAPPAN

6725 Szeged, Mátyás tér 26.

em

facebook pinterest  vimeo instagram