Az oldalon sütiket használunk!

Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához. További információ

Rendben

Rólunk

Érdekel, hogy hogyan és miért indult útjára a Fabulaszappant? Elmeséljük!

Évekkel ezelőtt, még egyetemistaként egy fiatal házaspár alternatívát, az élhetőbb, természetközelibb élet lehetőségeit kezdte keresni, kutatni. Igyekeztek odafigyelni arra, hogy egészséges, természetes dolgok kerüljenek a tányérukra, hogy a tisztító- és tisztálkodószerek, amiket használnak ne károsítsák se egészségüket, sem pedig környezetünket. Így kezdték el természetes kozmetikumaik receptjeinek kifejlesztését. Ahogy a család gyarapodott egyértelmű lett számunkra, hogy sajátkészítésű krémeikkel, vajaikkal ápolják a csöppségek bőrét. Hosszas kutatómunka után elkészültek bababarát receptjeik, és ezzel együtt felmerült bennük a gondolat, hogy mások számára is elérhetővé tegyék ezt a természetes ápolást: létrehozták a Fabulaszappant, hogy megoszthassák Veletek a barátságos, mesés világukat!

2018. őszén mesébe illő fordulattal átalakult a családi vállalkozás. Ma már a természet és környezet iránt felelősséget érző vegyészek, gyógyszerészek erősítik a csapatot, kutató-fejlesztő munkájukat a gyógynövények ápoló hatása ihleti. A Fabulaszappan továbbra is elkötelezett a natúr kozmetikumok iránt, megőrizve így az alapítók szellemiségét: Természetes ápolás az egész családnak!

Hogyan?

Minden egyes termékünket egészen a legelső lépésektől az utolsó simításokig a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel mi magunk készítjük el. Kozmetikumaink ténylegesen 100%-ig kézzel készülnek, sok-sok szeretettel és türelemmel. Egyedi külsejű szappanainkhoz különleges technikákat alkalmazunk, melyeket sok-sok gyakorlás (sikerek és olykor kudarcok) árán tanultunk és fejlesztettünk ki, és tökéletesítettünk.

Miből?

Kozmetikumaink 100%-ban természetes, bőrbarát és egészségre nem ártalmas, ápoló és bőrtápláló alapanyagokból készülnek. Minden egyes felhasznált alapanyagunk esetében rendkívüli gondot fordítottunk a legmegfelelőbb beszállító, és így a legjobb minőség felkutatására. Fontos számunkra, hogy a mennyiség soha ne menjen a minőség rovására, minden alapanyagunk ismert eredetű, megbízható forrásból származik, és rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal. Ahol csak lehet, hazai alapanyagokat használunk.

Egyetlen termékünk sem tartalmaz mesterséges színező- vagy illatanyagokat, tartósítószereket, kőolajszármazékokat és más egészségre káros anyagokat, valamint pálmaolajat. Sőt! Alapanyagaink legnagyobb részt étkezési minőségűek, ehetők, így tényleg biztos lehetsz abban, hogy termékeink külsőleg is biztonságosan használhatók! Kozmetikumainkat kizárólag 100% tisztaságú illóolajokkal illatosítjuk, és kizárólag természetes, növényi- és ásványi eredetű színezékekkel színezzük.Kapcsolat

FABULASZAPPAN

6725 Szeged, Mátyás tér 26.

em

facebook pinterest  vimeo instagram